Kohakala kõrvitsarisotoga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
160 g Kohakala (filee)
100 g Kõrvits
1 spl Või
2 küünt Küüslauk
0.5 dl Valge vein (kuiv)
1 dl Puljong (köögivilja- kala- või kanapuljong)
1 dl Risotoriis
Valmistamine
1. Haki küüslauk peeneks ja kõrvits väikesteks kuubikuteks.
2. Sulata või ja selles küüslauk ning kõrvits.
3. Lisa potti kuivatatud riis ja kuumuta läbi.
4. Vala juurde valge vein ja hauta, kuni alkohol on aurustunud.
5. Lisa osa puljongist ja hauta, kuni riis on vedeliku peaaegu sisse imanud. Seejärel lisa teine osa puljongist ja hauta, kuni riis on pehme.
6. Risoto haudumise ajal maitsesta kala soola ja pipraga ning prae pannil mõlemalt poolt pruuniks või küpseta ahjus.
Kommentaarid (0)