Küpsetised

Ananassid kohupiima-muretainas 

Eva Palu, 9. jaanuar 2012, 06:40
Ananassid kohupiima-muretainas Eva Palu
Mahlased ananassiviilud krõbedas kohupiima-muretainas.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
150 g Või (82%-line)
3 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
115 g Kohupiim (magus)
0.5 dl Suhkur
6 viilu Ananassirõngas (konservist)

Valmistamine
Näpi jahu sisse külmad võitükid. Kui segu on sõmer, lisa kohupiim ja mätsi tainas kiirelt ühtlaseks. Aseta külmkappi vähemalt 2 tunniks. Taina võid ka eelmisel õhtul valmis teha, siis on seda parem rullida. Nõruta ananassiviilud ja kuivata liigne vedelik köögisalvrätikuga. Rulli tainas võimalikult vähese jahuga pinnal lahti ja lõika ümarad kettad, mis mahuksid ananassiviilude ümber. Rulli ketta servad õhemaks ja kata ananass tainakettaga. Suru kettad suhkru sisse ja aseta, murdekoht all, ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuniks kettad on pealt helepruunid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee