Piimas hautatud Ahja leibjuust murakamoosiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 ketas Ahja leibjuust
0.5 l Piim
2 dl Rõõsk koor 35%-line
3 spl Suhkur
2 juppi Kaneelikoor
6 spl Murakamoos
Valmistamine
Lõika juust sektoriteks. Kuumuta piim ja koor potis keemiseni. Keera kuumus madalamaks. Vala potti suhkur ja sega sulamiseni. Riivi kaneelikoore küljest veidi kaneeli ja pane see kõrvale. Ülejäänud koored libista piima sisse ja lase 10 minutit maitset anda. Eemalda kaneelikoored, tõsta piima sisse juustusektorid ja hoia seal paar minutit. Tõsta pehmed juustutükid ettevaatlikult spaatliga välja ja aseta taldrikutele. Raputa peale veidi kaneelipuru, pane taldrikutele kaunistuseks kaneelikoored. Serveeri koos murakamoosiga.
Kommentaarid (0)