Kalatoitude retseptid

Sahvripaella 

Nigella Lawson, 16. aprill 2012, 14:07
SahvripaellaFoto: Lis Parsons
Ma olen kindel, et täisvereline iberofiil leiab selle roa väga mitmel moel puudliku olevat – ja mitte kõige vähem sellepärast, et mina hääldan selle nime inglispäraselt, kuuldava l-tähega, aga ma esitan sulle väljakutse: söö seda ja sa ei suuda juurde tõstmata jätta!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
Safran
4 spl Šerri (soovitavalt Oloroso)
2 spl Oliiviõli
3 tk Roheline sibul (hakitud)
1 tk Küüslauk (õhukeseks viilutatud)
Paellariis või
250 g Arborioriis
250 g Krevett (toored)
100 g Beebikalmaar (sulatatud, viilutatud)
250 g Sealiha (keedetud)
150 g Herned (külmutatud)
500 ml Kanapuljong
Sool
1 tk Sidrun (sektoriteks lõigatud)
1 kimbuke Koriander (hakitud, värske)