Kuumad saiad jõhvikamoosi ja Camembert´i juustugaFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
26. detsember 2011, 06:20

Kuumad saiad jõhvikamoosi ja Camembert´iga

Need saiad tuleks liigitada pigem emade-isade hommikusöögiks, kuid mine tea, ehk vaimustuvad soojast kreemjast täidisest ka mõned lapsed. Igatahes sobivad mahe Camembert ja hapukas moos omavahel lausa ideaalselt.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 viilu Röstsai
100 g Camembert
2 spl Jõhvikamoos
Palsamiäädikas
Õli +
Või

Valmistamine
Lõika juust viiludeks, pane kahe saia peale ja piserda üle vähese palsamiäädikaga. Tõsta kummalegi saiaviilule lusikatäis moosi. Pane ülejäänud kaks saiaviilu täidise peale, suru kergelt kokku ning prae pannil õli-võisegus, kuni juust on korralikult sulanud ja saiad teineteise külge kleepunud.