Eesti köök

Kartulisalat praelihaga 

Pille Enden, 23. veebruar 2012, 07:33
Kartulisalat praelihaga Jaan Heinmaa
Talvisel ajal küpsetatakse ahjus tihti seapraadi, mida korraga ära süüa ei jaksa. Järele jäänud praeliha muudab talvise kartulisalati toekamaks ja annab sellele mõnusa meki.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg:
20 minutit+ 1–2 tundi maitsestumiseks

Koostisosad
200 - 250 g Praeliha
12 tk Kartul (keedetud)
2 tk Porgand (keedetud)
2 tk Hapukurk
4 tk Muna (keedetud)
200 g Konserveherned
KASTE
6 dl Hapukoor
2 dl Majonees
2 tl Sinep
Sool
Suhkur

Valmistamine
Lõika praeliha, kartulid, porgandid, kurgid ja munad kuubikuteks. Sega kõik salatiained kokku. Valmista kaste, vala salatile ja sega läbi. Lase enne serveerimist tund-kaks maitsestuda.SOOVITUS:Sama hea salati saad ka keedetud veiseliha kasutades ja pool hapukurgi kogusest värskega asendades.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee