Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
200 g Kohupiim (sobib ka rasvatu)
200 g Tume šokolaad
50 g Või (toasoe ja hästi pehme)
0.25 dl Suhkur
0.5 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
3 - 4 spl Rõõsk koor 10%-line
Valmistamine
Sega kohupiim pehme või ja suhkrutega ühtlaseks massiks ning hõõru pisut vahule. Kui sul on kodus sushi valmistamiseks mõeldud spetsiaalne riisivorm, võid kohupiima sinna jagada ja külmkappi tahenema panna. Kui sellist vormi pole, tõsta kohupiim küpsetuspaberile ning vormi peenikeseks ja tihkeks rulliks. Lase külmikus tund taheneda. Eriti kannatamatud võivad segu 0,5 tunniks sügavkülma panna. Sulata šokolaad ja sega hulka kohvikoor. Võta kohukesed vormist välja või lõika rullist meelepärase pikkusega jupid, kasta šokolaadi või vala sellega üle. Soovi korral võid kohukesed ka kaunistada, näiteks sulatatud valge šokolaadiga. Aseta nad restile, pane taas külmikusse ja lase seista seal šokolaadi hangumiseni (umbes veerand tundi).
Kogus 10 tükki.
Kommentaarid (0)