Kasutajate retseptid
10. aprill 2009, 20:05

Seljanka

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g sealiha
75 g suitsuvorsti
50 g peekonit
50 g viinereid
50 g sinki
6,5 dl vett
1-2 puljongi kuubikut
2/3 purki (400g purk) purustatud tomatipastat
1 sl nisujahu
1/2 hapukurki
musti oliive
1 loorberi leht
2-3 tera musta pipart
küüslauku
tilli
soola

Valmistamine
Tükeldada vajalikud toiduained. Seejärel pruunistada sealiha pannil koos sibulaga ning pruunistada ka teised lihatooted. Vesi panna potti keema, kui see keema on läinud siis lisada puljongikuubikud. Kui kuubikud juba lahustuma hakkavad siis lisada eelnevalt pruunistatud hakkliha, suitsuvorst, peekon, viinerid ja sink ning hapukurk, oliivid ja maitseained. Sega tomatipasta jahuga ning lisa supile. Keeda umbes 5 minutit ja lase seejärel haududa kaane all mõned minutid ja ongi valmis!