Heeringasalat tofugaFoto: Daisy Lappard
5. detsember 2011, 06:41
Heeringasalat tofuga
Suitsukalasalat on hea võimalus tofut sööma panna ka sojakauge inimene, kuna tofumass omandab kala ja teiste komponentidega kokku puutudes kiiresti teised maitsed ning mõnele võõrapärane soja kõrvalmaik kaob ära.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
100 g Heeringas (kuumsuitsu)
100 g Tofu
1 tk Õun (väike)
1 tk Hapukurk
6 tk Kirsstomat
Aedtill
Roheline salat
Valmistamine
1. Haki kala väiksemaks.2. Viiluta õun ja soolakurk ning lõika kirsstomatid veerandikeks.3. Sega kausis läbi kala, tofu, hakitud till ja köögiviljad.4. Lase umbes kümme minutit laagerduda ja serveeri salatipadjal.
Kommentaarid (0)