Kalatoitude retseptid

Heeringasalat tofuga 

Angelica Udeküll, 5. detsember 2011, 06:41
Heeringasalat tofugaFoto: Daisy Lappard
Suitsukalasalat on hea võimalus tofut sööma panna ka sojakauge inimene, kuna tofumass omandab kala ja teiste komponentidega kokku puutudes kiiresti teised maitsed ning mõnele võõrapärane soja kõrvalmaik kaob ära.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g Heeringas (kuumsuitsu)
100 g Tofu
1 tk Õun (väike)
1 tk Hapukurk
6 tk Kirsstomat
Aedtill
Roheline salat

Valmistamine
1. Haki kala väiksemaks.2. Viiluta õun ja soolakurk ning lõika kirsstomatid veerandikeks.3. Sega kausis läbi kala, tofu, hakitud till ja köögiviljad.4. Lase umbes kümme minutit laagerduda ja serveeri salatipadjal.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee