Õllepraad punase kapsa salatiga
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
520 g Õllepraad (Rakvere)
0.75 dl Sidrunimahl
0.5 dl Demerara suhkur
1 spl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
1 tk Punane sibul (suur)
2 dl Hapukoor
800 g Punane kapsas
Valmistamine
Lõika kapsas õhukesteks viiludeks. Tõsta kaussi ja lisa sidrunimahl, suhkur, äädikas, sool ja pipar. Tambi kapsast pudrunuiaga 3-4 minutit või kuni kapsas hakkab kaunilt läikima- eraldub mahla. Koori ja viiluta õhukeselt sibul, sega kapsa hulka. Lase salatil maitsestuda järgmise päevani. Sega vahetult enne serveerimist juurde hapukoor ja maitsesat vajadusel veel soola ja pipraga. Küpseta ahjupraad vastavalt pakendil märgitud juhendile ning serveeri koos salatiga.
Kommentaarid (0)