Metskitse-tartar värske mädarõika, šalottsibula ja vutimunaga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 2 tundi sibulate marineerimiseks
Koostisosad
200 - 300 g Metskitsefilee
Meresool
Must pipar
Oliiviõli
2 cm jupp Mädarõigas
1 tk Šalottsibul
Valge veini äädikas või
2 dl Õunaäädikas
2 - 4 tk Vutimuna
Hapuoblikas või
Põld-võõrkapsas ehk rukola (serveerimiseks)
Valmistamine
Kasuta värsket metskitse sise- või välisfileed, võib olla ka põder, mille liha on kindlasti kotrollitud. Sügavkülmuta filee. Seejärel lõika 0,2 x 0,2 cm kuubikuteks ja maitsesta meresoola, musta pipra ja kvaliteetse oliiviõliga. Riivi peale mädarõigast ehk eesti ingverit.Haki šalott ribadeks ja pane ribad paariks tunniks valgeveiniäädikasse, sobib ka õunaäädikas.
Kommentaarid (0)