Linnuliha retseptid

Tai stiilis kanasalat 

Angelica Udeküll, 22. november 2011 11:26
Tai stiilis kanasalatFoto: Daisy Lappard
Magushapud kastmed on kui kanalihale loodud.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 2 tundi kana marineerimiseks

Koostisosad
1 tk Kanafilee (suurem)
1 tl Ingver (riivitud)
1 küüs Küüslauk
1 spl Sojakaste
0.5 spl Õli
2 tk Porgand
2 vart Roheline sibul
20 g Suhkruhernes
1 spl Idandid
Vesikress
1 spl Tšillikaste (magus)

Valmistamine
1. Lõika kana sentimeetripaksusteks ribadeks.
2. Riivi ingver, haki küüslauk ja sega sojakastmega läbi.
3. Aseta kanaribad segusse kuni kaheks tunniks marineeruma.
4. Kuumuta pannil õli ja prae selles kana.
5. Koori porgand ja lõika sellest õhukesed viilud. Haki jämedalt sibul.
6. Serveerimiseks aseta kõik komponendid taldrikule ja maitsesta tšillikastmega.
SOOVITUS:
Kastme võid ka ise kokku segada, kasutades selleks näiteks värsket tšillit, mett, riisiäädikat ja õli.