Fenkoli-peedisalat lõhega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 tk Peet (väike)
1 spl Oliiviõli
1 tk Apteegitill ehk fenkol
80 g Suitsulõhe
2 peotäit Lambasalat
KASTE
80 g Hapukoor
1 tl Mädarõigas (marineeritud)
1 tl Sidrunimahl
1 spl Murulauk (hakitud)
Valmistamine
1. Koori peet ja lõika sektoriteks.
2. Aseta peet ahjuplaadile, piserda õliga üle ja maitsesta soola ning pipraga.
3. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit, kuni peet on pehme.
4. Keeda fenkolit soolaga maitsestatud vees umbes viis minutit ja lisa ahju peedi juurde. Küpseta koos peediga viimased 20–30 minutit.
5. Küpsemisega samal ajal sega kokku kaste.
6. Serveerimisel aseta taldrikule värsked salatilehed, sellele peet ja fenkol ning kõige peale puhastatud suitsulõhe. Serveeri kastmega
Kommentaarid (0)