Pastasalat tomati ja peekoniga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
160 g Kokteiltomatid
3 küünt Küüslauk
1 spl Õli
200 g Pasta (keedetud)
60 g Suitsupeekon
40 g Oliivid (tumedad)
80 g Feta juust
2 peotäit Põld-võõrkapsas ehk rukola
Basiilik (värske)
Valmistamine
1. Aseta tomatid ja koorimata küüslauguküüned küpsetusplaadile ja piserda need õliga üle.2. Tõsta 180kraadisesse ahju umbes 15 minutiks küpsema.3. Keeda samal ajal valmis makaronid ja kurna. 4. Kuumuta pann ja prae sellel peekon, kuni see muutub krõbedaks.5. Suru küpsed küüslauguküüned koorest välja tomatiküpsetamisest tekkinud vedeliku hulka ja sega makaronidega.6. Aseta kaussi salatilehed, tomatimahlased makaronid, sega juurde tomatid ja oliivid ning puista peale juust. Kaunista basiilikuga.
Kommentaarid (0)