Seafilee-nuudlisupp
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 spl Õli
220 g Seafilee
100 g Bambusevõrsed
100 g Spinat
2 vart Roheline sibul
50 g Munanuudlid
6 dl Puljong
Sool
0.5 tl Pruun suhkur
1 spl Sojakaste (hele)
2 spl Riisiäädikas
2 tilka Seesamiõli
Valmistamine
1. Lõika seafilee ribadeks ja pruunista õlis.2. Lisa bambusevõrsed ja puljong, keeda liha pehmeks.3. Lisa bambusevõrsed, roheline sibul ja spinatilehed.4. Lisa järjest kõik maitseained.5. Viimasena lisa munanuudlid ja keeda paar minutit, kuni nuudlid on pehmed. SOOVITUSED:* Võid supi hulka lisada ka seeni – šampinjone või shiitake-seeni.* Spinatilehed võid asendada Hiina kapsaga. * Vürtsikust võid lisada värske tšilli või tulise tšilli kastmega.
Kommentaarid (0)