Mehhiko köök

Tšilline veiselihasupp 

Angelica Udeküll, 28. november 2011, 05:55
Tšilline veiselihasuppFoto: Daisy Lappard
Mõnus variant hakklihasupist ubadega.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 spl Õli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
150 g Veisehakkliha
1 tk Tšilli (väike)
4 dl Purustatud tomatid
6 dl Puljong
220 g Konservoad
2 spl Petersell (hakitud)

Valmistamine
1. Haki sibul, küüslauk ja tšilli ning prae õlis klaasjaks.
2. Lisa hakkliha ja prae kergelt läbi.
3. Vala potti tomatikonserv ja puljong ning lase keskmisel kuumusel umbes veerand tundi podiseda.
4. Lisa oad ja lase veel viis minutit keeda.
5. Vahetult enne valmimist lisa hakitud petersell.
SOOVITUS: Purgioad loputa külma veega läbi, et need ei mõjuks supis limaselt ja oleksid kergemad seedida.
IDEE: Tummisuse lisamiseks võid supi hulka enne valmimist lisada paar lusikatäit keedetud riisi. Eelista võimalusel pruuni riisi, mis on tervislikum.