Lõunasöögi retseptid

Kartuli-hakklihakotletid 

Raili Mikk, 25. jaanuar 2012, 06:25
Kartuli-hakklihakotletidFoto: Jaan Heinmaa
Riivitud toore kartuli lisamine teeb kotletid kohevaks ja muredaks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Hakkliha (kodune)
250 g Kartul (toores)
1 tk Sibul (väike)
3 küünt Küüslauk
2 viilu Sai
1 dl Rõõsk koor 10%-line
1 tk Muna
1 dl Hapukoor
Sool
Must pipar
1 tl Paprika (jahvatatud)

Valmistamine
Haki küüslauk ja sibul hästi peeneks. Pane kaussi tükeldatud sai ja kohvikoor. Lisa hakkliha, sibul, küüslauk, muna ja hapukoor. Riivi hulka kartulid ja maitsesta soola-pipraga. Klopi kõik hoolikalt läbi. Prae pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta sõltuvalt kotlettide suurusest 10-15 minutiks ahju järelküpsema.
Serveeri kotlette värske salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee