Kiudainerikkad toidud

Kaisa pannileib kartulist ja sibulast 

Kaisa Tamkivi, 14. november 2011, 08:29
Kaisa pannileib Sandra Urvak
Omapärane pirukas kartulist, keefirist, sibulast ja pekist. Ehtne Saaremaa värk.

Kogus: viieteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l Keefir
200 g Suitsupeekon
1.5 tk Sibul
2 - 3 tk Kartul
10 dl Nisujahu või
6 dl Odrajahu
0.5 tl Söögisooda
Õli
Sool
Suhkur
Köömen (soovi korral)

Valmistamine
Lõika peekon kuubikuteks ja pruunista pannil koos hakitud sibulaga. Koori ja riivi kartulid. Lisa keefirile peekoni-sibulasegu, siis riivitud kartul. Maitsesta soola ja suhkruga. Viimaks sega hulka jahu-soodasegu ja natuke õli. Laota tainas ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadi juures umbes pool tundi või kuni pannileib on mõnusalt pruunikas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee