Hakklihakaste peedi ja kapparitega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Hakkliha
Õli
1 tk Sibul
120 g Peet (keedetud)
1 spl Kappar (hakitud)
1 tl Maisitärklis
2 spl Vesi
100 g Hapukoor
Sool
Must pipar
Petersell
Valmistamine
1. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks.2. Lisa hakkliha ja prae läbi.3. Riivi keedetud peet jämeda riiviga ja haki kapparid. Lisa mõlemad hakkliha juurde ja kuumuta läbi.4. Lisa hapukoor ja lase kastmel keema tõusta. 5. Sega tärklis veega ja lisa keevale kastmele. 6. Maitsesta soola, pipra ja värske hakitud peterselliga.7. Serveeri praetud kartuliga. SOOVITUS:* Tärklise võid segada ka puljongiga, see annab kastmele lisamaitset.
Kommentaarid (0)