Lõunasöögi retseptid

Hakklihakaste peedi ja kapparitega 

Angelica Udeküll, 2. november 2011, 11:51
Hakklihakaste peedi ja kapparitega Daisy Lappard
Magus peet hakklihakastmes.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Hakkliha
Õli
1 tk Sibul
120 g Peet (keedetud)
1 spl Kappar (hakitud)
1 tl Maisitärklis
2 spl Vesi
100 g Hapukoor
Sool
Must pipar
Petersell

Valmistamine
1. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks.2. Lisa hakkliha ja prae läbi.3. Riivi keedetud peet jämeda riiviga ja haki kapparid. Lisa mõlemad hakkliha juurde ja kuumuta läbi.4. Lisa hapukoor ja lase kastmel keema tõusta. 5. Sega tärklis veega ja lisa keevale kastmele. 6. Maitsesta soola, pipra ja värske hakitud peterselliga.7. Serveeri praetud kartuliga. SOOVITUS:* Tärklise võid segada ka puljongiga, see annab kastmele lisamaitset.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee