Lõunasöögi retseptid

Searaguu porgandite ja köömnetega 

Pille Enden, 31. oktoober 2011, 06:37
Searaguu porgandite ja köömnetegaFoto: Jaan Heinmaa
Köömned jätavad kastmesse mõnusalt hõrgu jälje.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
500 g Sea sisefilee
2 tk Sibul (suur)
500 g Porgand
1 spl Õli
2 tl Köömen (jahvatatud)
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
2 spl Tomatipasta
100 g Rosinad
5 dl Vesi
Sool
1 spl Koriander (värske, hakitud)

Valmistamine
Lõike filee kuubikuteks. Viiluta sibulad ja lõika porgandid jämedamateks ratasteks. Kuumuta pannil õli, pruunista selles liha ja tõsta siis pannilt. Pane pannile sibulad ja kuumuta, kuni need on kergelt pruunistunud. Lisa porgandid, vürtsid, tomatipüree ja soovi korral ka rosinad. Vala pannile 5 dl vett ja hauta kõike 20-25 minutit. Tõsta liha pannile tagasi, maitsesta soolaga ja hauta veel 5-6 minutit. Serveerimisel raputa hautisele hakitud koriandrilehti. Hautis maitseb hästi nii riisi kui kartuliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee