Linnuliha retseptid

Kanahakkliha-läätsesupp kookospiimaga 

Tiina Lebane, 31. oktoober 2011, 06:36
Kanahakkliha-läätsesupp kookospiimaga Rene Riisalu
Läätsedega kanasupp valmib vaid poole tunniga. Kui kookospiima pole käepärast, asenda see suure karbitäie sulatatud juustuga. Supp on antud retsepti järgi tehtuna ka üsna vürtsikas, seetõttu arvesta nende lisamisel sööjate eelistusega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kanahakkliha
2 spl Õli
1 tk Sibul
0.5 tl Tšillipulber
0.5 tl Must pipar (jahvatatud)
1 tl Broilerimaitseaine
1 tl Piparmünt (kuivatatud)
Kaneel (jahvatatud)
Sool
8 - 9 dl Vesi
4 dl Kookospiim
3 dl Punane lääts
Petersell (värske,hakitud)

Valmistamine
1. Pane läätsed külma vette likku.2. Pruunista hakkliha koos õliga kastruli põhjas. Lisa peeneks hakitud sibul, kõik maitseained, väljaarvatud sool, ja kuumuta läbi.3. Nüüd lisa sool ja kookospiim. KUi kasutad sulatataud juustu, isa veel umbes3 dl vett.4. Kuumuta supp keemiseni ja lisa loputatud läätsed.5. Hauta madalal kuumusel 10-15 minutit, kuni läätsed on pehmeks keenud.6. Maitsesta supp soolaga ja tõsta pott tulelt.7. Enne serveerimist lase supil 5 minutit kaane all "tõmmata".8. Kaunista supp serveerimisel hakitud peterselliga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee