Kanahakkliha-läätsesupp kookospiimaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Kanahakkliha
2 spl Õli
1 tk Sibul
0.5 tl Tšillipulber
0.5 tl Must pipar (jahvatatud)
1 tl Broilerimaitseaine
1 tl Piparmünt (kuivatatud)
Kaneel (jahvatatud)
Sool
8 - 9 dl Vesi
4 dl Kookospiim
3 dl Punane lääts
Petersell (värske,hakitud)
Valmistamine
1. Pane läätsed külma vette likku.2. Pruunista hakkliha koos õliga kastruli põhjas. Lisa peeneks hakitud sibul, kõik maitseained, väljaarvatud sool, ja kuumuta läbi.3. Nüüd lisa sool ja kookospiim. KUi kasutad sulatataud juustu, isa veel umbes3 dl vett.4. Kuumuta supp keemiseni ja lisa loputatud läätsed.5. Hauta madalal kuumusel 10-15 minutit, kuni läätsed on pehmeks keenud.6. Maitsesta supp soolaga ja tõsta pott tulelt.7. Enne serveerimist lase supil 5 minutit kaane all "tõmmata".8. Kaunista supp serveerimisel hakitud peterselliga.
Kommentaarid (0)