Räimepihvid sinepi ja juustugaFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
30. aprill 2012, 05:28

Räimepihvid sinepi ja juustuga

Rukkijahus paneeritud räimepihvidele sobib sinepi-juustutäidis suurepäraselt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Räimefilee
1 spl Sinep
80 g Riivjuust
1 dl Rukkijahu
Aedtill
Sool
Must pipar
Õli (praadimiseks)
Või (praadimiseks)

Valmistamine
Lao pool fileedest, nahapool all, küpsetuspaberile. Määri neile sinepit, puista peale riivitud juustu ja hakitud tilli. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta ülejäänud fileed eelmiste peale. Paneeri saadud pihve rukkijahus.Prae räimepihve või-õlisegus mõlemalt poolt kuldpruuniks ja maitsesta soolaga. Serveeri koos värske tilli ja sidrunisektoritega.Söö pihve otse pannilt tulnuna koos riisi, kuumade keedukartulite või kartulipudruga.