Kiudainerikkad toidud

Lihtne ricotta-odrajahukarask 

Kristel Vokk, 18. oktoober 2011, 05:39
Lihtne ricotta-odrajahukarask Kristel Vokk
Karaskid on eriti maitsvalt soojalt ja taluvõiga.

Koostisosad
200 g Ricotta-kohupiim
Keefir või
2 dl Piim
2 dl Odrajahu
1 dl Nisujahu
1 tk Muna
1 spl Suhkur (pruun)
1 tl Söögisooda
1 tl Rapsiõli

Valmistamine
Sega ricotta, piim, muna, sool ja suhkur. Sega mõlemad jahud soodaga ja lisa tainale. Viimasena lisa õli. Sega kõik ühtlaseks. Kasuta kas lahtikäivat koogi-, tavalist keeksivormi või leivavormi. Leivavormist on karaskit lihtne kätte saada, kui kasutad vormi sees küpsetuspaberit. Vala tainas koogivormi ning küpseta 180 kraadi juures 30-40 minutit või kuni karask on pealt kenasti pruun. Keeksi- ja leivavormis küpseb karask pisut kauem, umbes 45 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee