Kana ja porgand idamaises kastmesFoto: Daisy Lappard
Kiudainerikkad toidud
17. oktoober 2011, 05:43

Kapsas ja porgand idamaises kastmes

Lisand sobib igasuguste lihatoitude kõrvale, aga võid seda kasutada ka vokipõhjana, kuhu lisa näiteks kanatükke.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 tk Valge peakapsas
1 tk Porgand
1 tk Punane sibul
2 küünt Küüslauk
0.3 tk Tšilli
2 spl Austrikaste
1 spl Sojakaste
1 spl Riisiäädikas
2 vart Roheline sibul

Valmistamine
1.  Lõika kapsas ja porgand ribadeks ning haki tšilli, sibul ja küüslauk.
2.  Pane kõik köögiviljad korraga pannile ja vala peale austrikaste.
3.  Kuumuta juurvilju veidi austrikastmes ja lisa seejärel sojakaste.
4.  Viimasena lisa riisiäädikas ja kuumuta juurvilju, kuni need on peaaegu küpsed, kuid siiski veidi krõmpsuvad.
5.  Haki roheline sibul ja sega enne serveerimist pannil köögiviljadega läbi.
SOOVITUS
* Maitset sobivad täiendama ingver ja laim. Samuti võid lisada seesamiseemneid.