Kapsas ja porgand idamaises kastmes
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
0.25 tk Valge peakapsas
1 tk Porgand
1 tk Punane sibul
2 küünt Küüslauk
0.3 tk Tšilli
2 spl Austrikaste
1 spl Sojakaste
1 spl Riisiäädikas
2 vart Roheline sibul
Valmistamine
1. Lõika kapsas ja porgand ribadeks ning haki tšilli, sibul ja küüslauk.
2. Pane kõik köögiviljad korraga pannile ja vala peale austrikaste.
3. Kuumuta juurvilju veidi austrikastmes ja lisa seejärel sojakaste.
4. Viimasena lisa riisiäädikas ja kuumuta juurvilju, kuni need on peaaegu küpsed, kuid siiski veidi krõmpsuvad.
5. Haki roheline sibul ja sega enne serveerimist pannil köögiviljadega läbi.
SOOVITUS
* Maitset sobivad täiendama ingver ja laim. Samuti võid lisada seesamiseemneid.
Kommentaarid (0)