Kohupiima-kamatiramisu astelpajumarjadega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Valmistamisaeg 20 minutit + 6 tundikuni üle öö külmkapis
Koostisosad
500 g Kohupiimapasta
2 dl Tuhksuhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 dl Kamajahu
2 dl Rõõsk koor 35%-line
Savoiard või
150 g Lady"s Finger küpsised
IMMUTAMISEKS
2 dl Espresso
2 spl Liköör "Vana Tallinn"
VAHELE
Astelpajumoos või
2 dl Astelpajumarjad
3 spl Tuhksuhkur
PEALE
Kakaopulber
Astelpajumarjad või
Meliss
Valmistamine
Vahusta koor. Sega omavahel kohupiim, tuhk- ja vanillsuhkur, kamajahu ja vahustatud koor. Sega espresso ja liköör. Tõsta neljandik kohupiimasegust kausi põhja. Kasta küpsised ükshaaval kohvisegusse ja lao kohupiimasegu peale. Kata astelpajumoosi või tuhksuhkruga segatud astelpajumarjadega. Tee nii mitu kihti, kuniks jätkub küpsiseid ja kreemi. Kata kauss toidukilega ja hoia külmkapis 6 tundi kuni üle öö. Serveerimisel puista peale kakaopulbrit ja kaunista melissiga.
Kommentaarid (0)