Kuumad juustu-suvikõrvitsasaiadFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
3. oktoober 2011, 05:33

Kuumad juustu-suvikõrvitsasaiad

Esmapilgul võib arvata, et need saiad maitsevad pigem naistele. "Mehisuse" lisamiseks lisa kõrvitsasegu hulka mõned peekoniribad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Suvikõrvits
150 g Juust (näiteks Cheddar)
2 tk Šalottsibul
1 tk Muna
1 tl Worcestershire'i kaste
4 viilu Sai
Sool
Must pipar

Valmistamine
Riivi suvikõrvits, pane sõelale ja pigista välja liigne vedelik. Riivi juust, haki sibul hästi peeneks ning sega kokku suvikõrvitsa ja ülejäänud ainetega. Aseta saiad ahjuplaadile, kata seguga ja küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni saiad on kohevad ja kuldpruunid.