Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 spl Oliiviõli
4 dl Kaerahelbed (jämedad)
75 g Või
2 spl Mesi
0.5 dl Demerara suhkur või
Pruun suhkur
75 g Mandlid (hakitud)
50 g Kirsid (kuivatatud)
Valmistamine
Kuumuta õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisa kaerahelbed ja kuumuta pruunikaks ja krõbedaks, u 5 min. Vala küpsetuspaberile jahtuma. Sulata samal pannil või, sega hulka mesi ja pruun suhkur. Kuumuta segades, kuni tekivad mullid. Vala kaerahelbed pannile tagasi. Kuumuta segades veel 5 minutit. Vala küpsetuspaberile ja lase jahtuda. Jahtunult vala õhukindlasse nõusse, lisa hakitud mandlid ja kirsid. Võid panna ka pähkleid ja muid kuivatud puuvilju-marju.
Kommentaarid (0)