Kasutajate retseptid
14. veebruar 2007, 08:26

Ahjuforell küpsetusplaadil

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 forellifileed
1karp (250g) sampinjone
3 mugul sibulat
majoneesi
100g juustu viilu või riivjuustu
aroomisoola,
sidrunipipart,
purustatud rose pipart
oliivõli

Valmistamine
Forelli fileed puhastada soomustest ja pesta puhtaks. Ette valmistada küpsetusplaat: määrida eelnevalt plaat õliga. Laotada laiali sibularattad, peale panna ette valmistatud forellifileed. Peale raputada maitseained , juust , ülejäänud sibularattad ja lõpuks peale majoneesiga katta. Sampinjonid asetada plaadiäärtele. Küpsetada ahjus 220 kraadi 30 minutit. Külm kaste majoneesi hapukoort peeneks hakitud marineeritud kurki marineeritud kurgivedelikku (natuke, et kaste oleks parajalt vedelam) aroomisoola pipart Kõik omavahel segada.