Kreemine munapuder
, 12. oktoober 2011 06:17
Kreemine munapuderFoto: Jaan Heinmaa
Hapukoor ja juust teevad selle pudru kreemiseks ja rikkalikuks, samuti kaloririkkamaks, kuid hommikul võib seda endale lubada. Basiilik lisab värsket maitset.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
4 tk Muna
0.5 dl Hapukoor
50 g Mozzarella (riivitud)
Sool
Must pipar
1 spl Või
Basiilik (värske, hakitud)
4 tk Muna
0.5 dl Hapukoor

50 g Mozzarella (riivitud)
Sool
Must pipar
1 spl Või

Basiilik (värske, hakitud)
Valmistamine
Klopi munad ja hapukoor kohevaks. Sega hulka riivitud juust. Maitsesta soola ja pipraga. Sulata või pannil. Vala sinna munasegu ja sega pidevalt, kuni muna on hüübinud. Tõsta pann tulelt. Sega hulka hakitud basiilik.