Lihaseljanka
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
2 sibulat, 2 spl. võid või margariini, 2 spl. tomatipüreed, 3 väikest hapukurki, 2 l puljongit, pipart, loorberit, soola, 1 spl. kappareid, 2 spl. oliive, 200 g keedetud veise-või sealiha, 100 g keedusinki, 100 g viinereid voi sardelle, 4 spl. hapukoort, hakitud maitserohelist, (sidruniviile).
Valmistamine
Tükeldatud sibulad, kuumutatakse võiga, veidi hiljem lisatakse tomatipüree, tükeldatud hapukurgid ja maitseained ning hautatakae koos 5-10 minutit. Siis valatakse juurde kuum puljong, keedetakse läbi, lisatakse tükeldatud liha, vorst ja sink. Kuumutatakse veel kord keemiseni. Lauale andmisel lisatakse supisse hapukoor, maitseroheline ning soovi korral sidruniviile.
Kommentaarid (0)