Kiudainerikkad toidud

Õuna-lusikakoogid 

Epp Mihkels, 19. september 2011, 05:32
Õuna-lusikakoogidFoto: Jaan Heinmaa
Ümmargused õunatäidisega lusikakoogid on mõnus näks vahepalaks või jäätise ja kaneeliga serveeritult maitsev ja kodune magustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Õun
2 tk Muna
2 dl Hapupiim
Sool
2 - 3 spl Suhkur
2 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
Õli (praadimiseks)
Kaneel (jahvatatud)

Valmistamine
Pese õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad 0,5 cm paksusteks ratasteks. Sega munad, hapupiim, sool ja suhkur. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega tainas ühtlaseks.
Kuumuta pannil pisut enam õli ja pare pannkoogid nii, et kastad õunaviili taina sisse ja asetad siis pannile. Valmis kookidele puista peale kaneeli.

IDEE: Õuna-lusikakoogid annavad küllusliku koosluse ka vanillise vahukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee