Elleni raguu
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1.5 kg Metssealiha
1 tk Sibul
1 pdl Punane vein
200 g Must ploom (kuivatatud)
MARINAAD
1 tk Sibul (riivitud)
3 küünt Küüslauk (purustatud)
1 peotäis Must sõstar
2 spl Mesi
1 -2 spl Sojakaste
PULJONG
Lihast puhastatud kondid
Loorber
Must pipar
Sool
Valmistamine
Sega valmis marinaad ja lase metsalisel täpselt üks ööpäev marinaadis püherdada. Järgmisel päeval keeda kontidest puljong, maitsesta soola, musta pipra ja loorberiga. Koori ja haki sibul ning pruunista pannil. Tõsta liha marinaadist välja ja lõika kuubikuteks, lisa koos sibulaga puljongisse. Kalla juurde punane vein. Lisa kuivatatud ploomid. Hauta liha, kuni see sulab suus.Paku kõrvale ahjukartulit ja värsket salatit.
Kommentaarid (0)