Hommikusöögi retseptid

Rukkihelbe-pohlapuder 

Maire Suitsu, 5. september 2011, 05:31
Rukkihelbe-pohlapuder Jaan Heinmaa
Pohlad ja rukkihelbed on üks neist maitsekooslustest, mis mõjuvad üheskoos ideaalina.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 l Vesi
3 dl Pohl
4.5 dl Rukkihelbed
Suhkur
Sool

Valmistamine
Aja vesi keema, lisa pohlad ja lase 5 minutit keeda. Võid kasutada ka külmutatud marju. Sega siis juurde rukkihelbed ja keeda veel, kuni helbed on pehmed ja puder kohev. Maitsesta suhkru ja soolaga. Serveeri putru veidi jahtunult ja paku juurde külma piima.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee