Tšillised seened palsamiäädikagaFoto: Jaan Heinmaa
Itaalia köök
23. august 2011, 12:22

Tšillised seened palsamiäädikaga

See lihtne maitsev suupiste valmib 10 minutiga ja on elamus omaette. Kaunista soovi korral basiilikulehtedega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 dl Oliiviõli
150 g Puravik (või šampinjon)
3 spl Palsamiäädikas
1 tl Meresool
0.25 tl Tšillihelbed (jahvatatud)
Must pipar

Valmistamine
Aja pannil õli tuliseks, lisa seened (suuremad tükelda enne) ning kuumuta 5 minutit või kuni need saavad kauni pruuni värvi. Lisa palsamiäädikas ja sool, jahvata veskist peale tšillihelbeid ning musta pipart. Kuumuta veel 1 minut, tõsta kaussi ja serveeri kohe.