Kiudainerikkad toidud

Seened omas mahlas 

Lia Virkus, Pille Enden, 23. august 2011, 12:23
Seened omas mahlasFoto: Jaan Heinmaa
Omas mahlas säilitatakse kukeseeni, kuuseriisikaid, šampinjone, puravikke jt delikatesseid seeni.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 kg Seened
3 spl Sool

Valmistamine
Puhasta seened pintsliga, tükelda ja pane potti. Kuumuta neid algul tasasel tulel, et vältida põhjakõrbemist enne mahla väljatulekut. Seentest eraldunud mahlast piisab, et need purki pannes vedelikuga kattuksid. Lisa sool ning keeda seeni omas mahlas 15 minutit. Tõsta purkidesse ja kaaneta kuumalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee