Toorsingipitsa hallitusjuustuga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Pärmitainas
200 g Purustatud tomatid
Maitseainesegu sinepi-, tilliseemnetest, punest ja majoraanist
100 g Prosciutto (Itaalia delikatess-sink)
10 tk Kirsstomat
125 g Camembert-juust
Valmistamine
1. Kata ahjuvorm või -plaat küpsetuspaberiga.2. Rulli laual pärmitainas õhukeseks ja aseta ahjuplaadile.3. Määri tainale tomatikaste, purustatud tomatid või ketšup.4. Sega omavahel maitseained ning puista ketšupile.5. Aseta ketšupile prosciutto viilud.6. Poolita kirsstomatid ja aseta singiviiludele.7. Lõika juustust viilud ja aseta kõige peale.8. Küpseta pitsat 15 minuti 220 kraadi juures.Kogus 6le.
Kommentaarid (0)