Itaalia köök

Toorsingipitsa hallitusjuustuga 

Angelica Udeküll, 22. märts 2012, 06:25
Toorsingipitsa hallitusjuustugaFoto: Daisy Lappard
Itaalia päritolu prosciutto asemel võid siin pistas kasutada ka teisi vinnutatud sinke. Need on eriti intensiivse maitsega ja loovad koos hallitusjuustuga tõelise maitsehiti.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Pärmitainas
200 g Purustatud tomatid
Maitseainesegu sinepi-, tilliseemnetest, punest ja majoraanist
100 g Prosciutto (Itaalia delikatess-sink)
10 tk Kirsstomat
125 g Camembert-juust

Valmistamine
1.  Kata ahjuvorm või -plaat küpsetuspaberiga.2.  Rulli laual pärmitainas õhukeseks ja aseta ahjuplaadile.3.  Määri tainale tomatikaste, purustatud tomatid või ketšup.4.  Sega omavahel maitseained ning puista ketšupile.5.  Aseta ketšupile prosciutto viilud.6.  Poolita kirsstomatid ja aseta singiviiludele.7.  Lõika juustust viilud ja aseta kõige peale.8.  Küpseta pitsat 15 minuti 220 kraadi juures.Kogus 6le.