Kalatoitude retseptid

Lõhekotletid suvikõrvitsaga 

Epp Mihkels, 23. september 2011, 05:36
Lõhekotletid suvikõrvitsaga Jaan Heinmaa
Maitsev ja kodune toit. Kui sul on spetsiaalne väikeste pannkookide pann, siis tulevad kotletid seal iseäranis ümmargused.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Lõhefilee
0.5 tk Suvikõrvits (200 g)
1 dl Roheline sibul (hakitud)
1 dl Riivsai
3 tk Muna
Meresool
Must pipar
Õli (praadimiseks)

Valmistamine
Haki lõhefilee väikesteks kuubikuteks. Hakklihamasinat polegi tarvis, kuna lõhefilee on pehme ja nii ei kao kotlettide mõnus tekstuur. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga ja pigista liigne mahl välja. Sega kokku kala, suvikõrvits, peeneks hakitud sibul ja riivsai. Löö hulka munad ja maitsesta segu soola ja pipraga. Sega ettevaatlikult ühtlaseks massiks. lase tainal 10 minutit tõmbuda ja tõsta siis lusikaga parajad portsjonid kuumale pannile. Prae mõlemalt poolt 1-2 minutit, kuni kotletid on kuldsed. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee