Kiudainerikkad toidud

Sirje soolaseened 

Sirje Kukk, 16. august 2011, 12:12
Sirje soolaseened Lauri Kulpsoo
Mulle meeldivad soolamiseks eriti tõmmuriisikad. Seened säilivad hästi ka plastkaane all ja nii saad hea algatuse mistahes talviseks seenepirukaks või ka seenekastmeks. Sellest kogusest saab kaks liitrist purgitäit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg Seened (kupatatud)
1 l Vesi
100 g Jäme sool

Valmistamine
Kupata seeni kolm korda: sselleks pane puhastatud seened ihga kord külma veega keema, lase veidi keeda ning kurna. Viimaks pane kupatatud seened uude soolvette keema. Keeda mõni minut ja tõsta kuumalt purki.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee