Kasutajate retseptid

Araabia baklažaaniroog 

Toidutare, 10. november 2006, 08:39

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 baklžaani
õli
400 g kikerherneid
3 tomatit
2 sibulat
soola
2-3 küüslauguküünt

Valmistamine
Kikerherned pese, leota ja keeda poolküpseks. Lõika baklažaanid pikuti 1,5 cm paksusteks viiludeks. Riputa peale soola, lase seista ja pühi tekkinud &#034higi&#034 ära. Küpseta viilusid pannil mõlemalt poolt. Viiluta tomatid ka sibulad ning kuumuta õlis läbi. Pane aedvili ja herned kihiti ahjuvormi, riputa kihtide vahele soola ja peenestatud küüslauku. Lase ahjus pehmeks haududa.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee