Spagetid värskete tomatite, mozzarella ja rukolaga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Spagetid
125 g Mozzarella
4 tk Tomat (küpsed ja magusad)
1 punt Põld-võõrkapsas ehk rukola
10 lehte Basiilik (värske)
4 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Oliiviõli (külmpressitud)
Valmistamine
Keeda spagetid al dente vastavalt pakendil olevale juhendile. Üldiselt võtab see aega 8 minutit. Niikaua kuumuta pannil oliiviõli ja pruunista hakitud küüslauk hästi kergelt läbi. Ettevaatust, et see ei läheks kõrbema! Kõrenud küüslauk muutub kibedaks.Nõruta spagetid ja jäta klaasike keeduvett alles. Tõsta spagetid küüslaugu hulka, sega läbi ja lisa pisut keeduvett – see jätab spagetid mahlasemaks ilma rasvainet lisamata. Ka maitse jääb palju kergem ja hõrgum. Sega läbi ja lisa tükeldatud tomatid, mozzarella, tükkideks rebitud basiilik ja rukola. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Kommentaarid (0)