Itaalia köök

Ricotta-vahvlid 

Pille Enden, 3. august 2011, 10:34
Ricotta-vahvlidFoto: Jaan Heinmaa
Ricotta’ga valmistatud vahvlid on meelepärased neile, kes ei armasta väga krõbedaid vahvleid. Vahvlid küpsevad küll muredad, kuid on tänu ricotta’le siiski õige pisut nätsked. Lastele mõnusad krõbistada – ei teki nii palju puru kui tavaliselt. Samuti sobib neist valmistada väikesi koogikesi, asetades vahvlid üksteise peale ja määrides kihtide vahele meelepärast kohupiimakreemi.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Ricotta
2 tk Muna
1 dl Suhkur
2 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
1 dl Või (sulatatud)
1 dl Piim

Valmistamine
Sega ricotta munade ja suhkruga läbi. Sega eraldi kokku jahu ja küpsetuspulber. Lisa muna ja ricotta segule veidi jahtunud või ning töötle mass ühtlaseks. Lisa seejärel jahusegu ja viimasena sega tasapisi hulka piim. Küpseta kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee