Šokolaadirisoto maasikategaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
1. august 2011, 10:38

Šokolaadirisoto maasikatega

Siin üks hõrgutis romantilisele õhtusöögilauale. Šokolaad riisiga on omapärase maitsega ja ka valmistamine pole keeruline. Põnevust võid risotole lisada Vana Tallinna likööriga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
180 g Risotoriis
1 spl Või
4 dl Rõõsk koor 10%-line
2 -2.5 dl Piim
2 spl Suhkur
150 g Tume šokolaad (mõru)
Kaneel (jahvatatud)
Aedmaasikas

Valmistamine
Sulata või potipõhjas ja prae riisi 3–4 minutit. Lisa kohvikoor ja piim ning hauta tasasel tulel ühtlaseks mõnusaks massiks. Maitsesta suhkruga. Purusta šokolaad väikesteks tükkideks ja lisa risotole. Lõpus maitsesta soovi korral kaneeliga.