Pastilaa ja sefiirikreem tortidele
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
2 dl Kristallsuhkur
4 tk Munavalge
3 dl Marjasiirup või -püree (magushapu)
4 spl Vesi
4 tl Želatiin
Valmistamine
Vahusta munavalged mikseri suurel kiirusel kohevaks, lisa suhkur lusikatäite kaupa ja vahustamist katkestamata. Seejärel lisa mikserdamist jätkates peene nirena keev siirup või püree ning viimasena paisutatud ja kuumal veeevannil vedeldatud želatiinilahus. Jätka energilist mikserdamist veel paar minutit. Kasuta sefiirimass ära enne selle lõplikku jahtumist, mis muudab sefiiri mittevormitavaks.
KASUTAMINE:
* TORDIKREEM: See kreem sobib suurepäraselt nii rullbiskviidi täidiseks kui tordikreemiks.
* PASTILAAKOMMID: Sama segu võid kallata sentimeetripaksuse kihina toidukilega kaetud madalale kandikule või ahjuplaadile. Lase tarduda ja kuivada soojas kuivas ruumis 24 tundi või 12 tundi praokil uksega leiges ahjus. Lõika piklikeks tükkideks.
Kommentaarid (0)