Lambaliha Provence-i moodi
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ marineerimiseks 6-12 tundi.
Koostisosad
1 kg Lambaliha
1 dl Tomatikaste
3 küünt Küüslauk (purustatud)
1 pakk Provence"i maitseainesegu
Sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika liha parajateks tükkideks.Sega kausis tomatikaste, purustatud küüslauk ja maitsesegu. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Pane lihatükid kilekotti või kaussi, lisa maitsesegu ja sule kott. Marineeri 6–12 tundi või üle öö.Grilli kuumal grillil 5–7 minutit või nii kaua, et liha jääks veel seest roosakaks.NIPP: Provence´i maitseainesegu võid ka ise valmis segada tüümianist, rosmariinist, basiilikust, punest ja piparrohust.
Kommentaarid (0)