Õuna-tomatimarinaadis sealihaFoto: Jaan Heinmaa
14. juuni 2011, 13:01
Õuna-tomatimarinaadis sealiha
Kui on isu grillitud seakülje järele ja pole aega
lasta sel marineeruda, võid liha grillimise ajal
marinaadiga kasta. Teine võimalus on kasutada
suitsutatud seakülge.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Marineerimiseks 12 tundi.
Koostisosad
500 g Sea küljetükk
MARINAAD
100 g Tomatikaste
2 tk Õun (riivitud)
1 tk Sibul (hakitud)
1 spl Rosépipar (purustatud)
0.5 tl Sool
0.5 tl Cayenne'i pipar
Valmistamine
Lõika liha 1 cm paksusteks lõikudeks.Valmista tomatikastmest, riivitud õuntest, hakitud sibulast ja roseepiprast maitsesegu ning maitsesta Cayenne’i pipra ja soolaga.Määri lihatükid maitseseguga ja marineeri 6– 12 tundi.Grilli madala kuumusel kaane all 5–6 minutit.
Kommentaarid (0)