Lõunasöögi retseptid

Sinepiga marineeritud grillvorstid 

Harri Ilves, 14. juuni 2011, 13:02
Marineeritud grillvorstidFoto: Jaan Heinmaa
Grillvorstide klassikalisteks kaaslasteks on kartulisalat ja grillitud köögiviljad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Marineerimiseks 12 tundi.

Koostisosad
600 g Toorvorst (naturaalses sooles)
MARINAAD
2 dl Oliiviõli
1 oks Rosmariin
1 kaun Tšilli (väike)
1 dl Sojakaste (magus)
1 spl Sinep (Eesti ja kange)

Valmistamine
Sega kokku marinaadiained, vala vorstidele ja hoia vorste üle öö külmas. Grilli madalal kuumusel, kuni vorstid pruunistuvad.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee