Kanasalat rabarberi ja maasikatega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
10 tk Aedmaasikas
1 vars Rabarber
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tk Kanafilee
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
SIDRUNI-ÕLIKASTE
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
0.5 dl Õli
1 tl Mesi
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Koori ja viiluta rabarber.
2. Sega läbi vanillisuhkruga ja jäta seisma.
3. Maitsesta kanafilee ja küpseta ahjus, pannil või grillil. Küpsenud kana lõika viiludeks.
4. Aseta taldrikule rukolalehed, poolitatud maasikad, rabarber ja kanaviilud.
5. Peale vala kastet. Selleks klopi omavahel segamini mesi, õli, maitseained ja sidrunimahl.
IDEE: Vanillisuhkur pehmendab rabarberit ja mahendab selle maitset. Võid teha valmis suurema koguse – salatist üle jäänu pane kannu, lisa jääkuubikud ja vala peale vesi. Saad mõnusa magushapu kannujoogi.
NIPP: Salatisse võid lisada ka ingverit ja kurki.
Kommentaarid (0)