Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistus 20 min + külmkapis vähemalt 3 tundi + grillimiseks 10–15 min
Koostisosad
1 kg Lambaliha
4 tk Sibul
1 paras kimp Roheline sibul
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
2 spl Valge veini äädikas
1 spl Valge vein (kuiv)
Sool
Must pipar
Valmistamine
Kuivata liha hoolikalt majapidamispaberiga ja lõika 3–4 cm kuubikuteks. Koori ja viiluta sibulad, haki roheline sibul. Pane koos lihaga kaussi, raputa peale soola ja pipart. Sega äädikas ja vein. Vala lihale koos sidrunimahlaga. Sega hästi läbi, kata kaanega. Pane vähemalt 3 tunniks külmkappi. Seejärel sega marinaadiga läbi, lükka liha vardaisse ja grilli 10–15 minutit.
Kommentaarid (0)