Hispaania köök

Sangria maasikatega 

Pille Enden, 14. juuni 2011, 06:16
Sangria maasikategaFoto: Jaan Heinmaa
Korralikult jahutatud mõnus jook on suvepeol värskenduseks. Kui jooki pole võimalik kaua külmas hoida, serveeri seda ohtra jääga. Ka puuviljaviilud võib varem sügavkülma panna ja lisada need joogisse alles enne serveerimist.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Valmistusaeg 15 minutit + külmkapis vähemalt 2–3 tundi

Koostisosad
1 pdl Punane vein (kuiv)
1 tk Sidrun
1 tk Apelsin
1 tk Laim
2 spl Suhkur
2 dl Apelsinimahl
1 dl Džinn
2 dl Aedmaasikas (või vaarikas)
227 g Ananass (tükeldatud, konserv)
1 l Ginger Ale

Valmistamine
Vala vein boolinõusse, lõika sidrun, apelsin ja laim sektoriteks, pigista pooltest sektoritest mahl veinisse, ülejäänud sektorid lisa tervena. Lisa ananassitükid koos vedelikuga, apelsinimahl, suhkur ja džinn. Jahuta. Vahetult enne serveerimist lisa Ginger Ale, maasikad ja jää.
Lase joogil 2-3 tundi külmkapis tõmbuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee