Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Valmistusaeg 15 minutit + külmkapis vähemalt 2–3 tundi
Koostisosad
1 pdl Punane vein (kuiv)
1 tk Sidrun
1 tk Apelsin
1 tk Laim
2 spl Suhkur
2 dl Apelsinimahl
1 dl Džinn
2 dl Aedmaasikas (või vaarikas)
227 g Ananass (tükeldatud, konserv)
1 l Ginger Ale
Valmistamine
Vala vein boolinõusse, lõika sidrun, apelsin ja laim sektoriteks, pigista pooltest sektoritest mahl veinisse, ülejäänud sektorid lisa tervena. Lisa ananassitükid koos vedelikuga, apelsinimahl, suhkur ja džinn. Jahuta. Vahetult enne serveerimist lisa Ginger Ale, maasikad ja jää.
Lase joogil 2-3 tundi külmkapis tõmbuda.
Kommentaarid (0)