KukesuppFoto: Jaan Heinmaa
Epp Mihkels 15. november 2011 06:48
Kõik me teame kukesuppi pakis, aga isetehtud supil on hoopis ehedam maitse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Kanakoib
1.5 l Vesi
Sool
Must pipar
3 tk Kartul
1 tk Porgand
100 g Nuudlid
Aedtill või petersell (hakitud)

Valmistamine
1. Pane kanakintsud külma veega keema ja eemalda tekkiv vaht. Maitsesta leem soola ja pipraga ning keeda madalal kuumusel, kuni kanaliha on küps - nii umbes 15-20 minutit. Tõsta kintsud välja ja kurna puljong, et saaksid selge leeme. 2. Kana keemise ajal haki kartul ja porgand võimalikult väikesteks kuubikuteks. Lase kurnatud puljongil uuesti keema tõusta, lisa köögiviljad ja viimasena nuudlid. Keeda 7-8 minutit. 3. Haki kanaliha samuti võimalikult peeneks ja lisa supile. Maitsesta supp enne serveerimist veel vajadusel üle ja puista üle maitserohelisega. Ja valmis ongi!